Om mig

Som akupunktør er jeg uddannet på en af Danmarks bedste skoler, hvor niveauet er højt og godkendt af Praktiserende Akupunktører (PA) og dermed RAB godkendt

Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent, og har arbejdet i psykiatrien de sidste 30 år. Jeg har arbejdet på sygehus og på bosted, og de sidste 17 år var jeg i den kommunale socialpsykiatri.

Jeg tog et kursus i NADA i 2012 og opdagede hvor effektivt 10 nåle i ørene kunne være. De fleste af mine patienter havde én eller flere psykiske lidelser, herunder også misbrug, og alle havde en positiv effekt af NADA nålene. De 10 nåle har selvfølgelig sine begrænsninger, men kan med succes suppleres og/eller erstattes med andre akupunkturpunkter.

I 2010 fik jeg konstateret brystcancer, jeg blev opereret og fik kemo behandling. Kemobehandlingen gav mig mange bivirkninger, og her opdagede jeg hvad en dygtig akupunktør kan!  Det var helt utroligt!

Akupunkturen er fantastisk til at fjerne/mindske de mange bivirkninger af både kemo og den efterfølgende medicinske behandling, feks Tamoxifen.

Du kan sagtens få akupunktur selvom du er i anden behandling hos din læge eller sygehus, og jeg har gode erfaringer med at samarbejde med flere læger.

Akupunktur i Nødebo