AkupunkturSus

Akupunktur

Akupunktur kan dateres tilbage til ca 6000 år før vores tidsregning, i oldtidens Kina.

Europa hører om akupunktur i 1800-tallet, da franske  missionærer – udsendt til Kina, kom hjem og fortalte om denne anderledes men effektive behandlings metode. I Danmark dukker akupunkturen rigtigt op i 1970érne hvor interessen for det alternative stiger.

Akupunktur er effektivt til:

  • Astma,  allergi, eksem
  • Afhængighed og afgiftning
  • Bivirkninger ved bl.a. medicin, kemobehandling, nedtrapning af både medicin, alkohol og stoffer
  • Smerter, f.eks. tennisalbue, frossen skulder, skulder- og nakkesmerter, menstruationsmerter, fibromyalgi, led- og gigtsmerter, rygsmerter, migræne og hovedpine
  • Søvnforstyrrelser, stress, psykiske ubalancer og lette depressioner
  • Hedeture
  • Manglende eller nedsat fertilitet
  • Højt blodtryk

Se WHO’s liste over lidelser der med fordel kan behandles med akupunktur)

Mere end smertebehandling

I min lille, hyggelige klinik i Nødebo kommer både små og store til behandling.

Akupunktur er efterhånden godt kendt mod smerter, og er utroligt effektivt til at fjerne eller afhjælpe både akutte og kroniske smerter, jo længere tid smerterne har været til stede jo flere behandlinger må påregnes.

Akupunkturen kan så meget mere end smertebehandling, det er en behandling der tager udgangspunkt i det enkelte menneskes ubalance, jeg behandler ud fra TRADITIONEL KINESISK MEDICIN teorier.

Hvis du sidder med spørgsmål, eller er usikker på om lige dét, du går og døjer med, er noget jeg som akupunktør kan hjælpe med, så ring og få en uforpligtende snak.

Om mig selv kan jeg fortælle, at det var under et langt sejt kemoforløb, i 2010 , at  jeg opdagede hvad akupunktur, og en dygtig akupunktør kan gøre  for kroppens balancering og det daglige velbefindende.

Myggebehandling

Er du også træt af store kløende og sviende myggestik! Så er et lille stik i hver ankel en fantastisk enkel og effektiv behandling, både til børn og voksne.